Blog

Yönetici Masa Takımı Fiyatları

Yönetici masa takımı fiyatları ne kadardır? Ofis için hangi yönetici masası modelleri tercih edilmelidir? Tercihimizi belirleyen önemli etkenler neler olabilir? Bir müdür çalışma masası almak istiyorsunuz, sayısız seçenek arasında kararsız kalıyorsunuz. Bu konuda fikir ve yardıma ihtiyacınız olabilir. Peki, ne yapmalısınız, hangi modelde karar kılmalısınız, birlikte değerlendirelim. Özelmetal olarak en kullanışlı, dayanıklı, kaliteli ve şık modelleri siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Öncelikle, ofis yönetici masası ve seçenekleri konusunu biraz yakından inleyelim.

Yönetici masası takımı ve seçenekler

Bir kurum ya da kuruluşun merkezi, kalbi konumundaki ofisler, önemli kararların da alındığı kritik mekânlardır. Bu açıdan da değerlendirildiğinde, yönetici çalışma masası seçimi oldukça önemli bir konudur. Melamin mi olmalı, ahşap yönetici masası, mermer yönetici masası, iyi incelenmeli ve ona göre bir karar verilmelidir. Özellikle etajerli modern yönetici masası tercihlerinin öne çıktığını rahatça gözlemlemek mümkün. Yanı sıra, renk seçimi bir yana, kaliteli ve dayanıklı, hem de şık yapısıyla melamin malzemenin kullanıldığı ürünlerin tercihi de yaygındır.

Yönetici masası ölçüleri

Yönetici masa ölçüleri için ne söylenebilir, genellikle hangi ölçülerdeki masalar tercih edilmektedir? Yönetici masası ölçüleri ne olabileceği şöyle bir incelendiğinde, genellikle 180 x 90 standardıyla karşılaşıyoruz. İdeal bir ölçü böyle olmakla birlikte, 200 x 90 ya da 220 x 100 gibi daha büyük ebatta yönetici masası ölçüleri ile karşılaşmak da mümkün. Tabii ki bu konuda farklı değişkenler de gözetilmelidir; ofisinizin genişliği, kullanacağınız aksesuar gibi bazı ayrıntılar, masa ölçülerindeki tercihinizi doğrudan etkileyecektir.

Yönetici masasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hangi ürün ya da hizmeti alırsak alalım, dikkat etmemiz gereken bazı hususlar illaki olacaktır. Peki, yönetici masası alırken dikkat edilmesi gerekenler neler olabilir, biraz daha ayrıntılı değerlendirelim. Yönetici ofisinin bir şirketin merkezi olarak görülebileceğini söylemiştik. Bu ofisin merkezi de yöneticinin kullandığı masadır doğal olarak. Hal böyle olunca, yönetici masası takımı seçimi önemi katbekat artmaktadır. Dekoratif yönetici masası önceliktir tabii ki, şık olsun, ofisimizin genel görünümüyle uyumlu olsun isteriz. Peki ama ya işlevsellik?... Evet, bir yönetici masası seçimi nasıl yapılır sorusunun öncelikli yanıtlarından biri, yöneticinin rahatlığıdır. Masasında yöneticinin kendini rahat, huzurlu ve mutlu hissetmesi çok önemlidir çünkü o masada önemli kararlar alınacağını da göz önünde bulundurmak gerekir. Çok şık bir özel tasarım yönetici masası seçmiş olabilirsiniz fakat kullanışlı olmayan bir masa, verimliğinizi de düşürecek, stres ve öfke kontrolü konularında sıkıntı yaratabilecektir. Bu yüzdendir ki masanın yeterli alana sahip olması, kullanımı pratik raf ve çekmecelerinin bulunması gerekir. Ani durumlar olabilir, dağınıklığı toparlamanız gerekebilir; bu durumlarda çekmeceler, raflar işinizi çok kolaylaştıracaktır. Masanın yeterli alana sahip olması, yönetici masası aksesuarları açısından da önemli bir konudur. Masanızdaki aksesuarların hem şık durmasını hem de göz yormamasını isteyeceksiniz, ayrıca gereksiz bir kalabalık izlenimi de bırakmamalı. Bunlar için de masanızın yeterli alanı barındırması ve ergonomik olması beklenecektir. Renk ve tasarım konusuna kısaca değinmiştik; siyah, bej, beyaz yönetici masası gibi tercihler yapılabilir; cam yönetici masası, dikdörtgen ya da üçgen yönetici masası gibi tercihler de yapılabilir. Önemli olan, ofisinizin genel dekorasyonuna uyum sağlayacak bir seçim yapılmasıdır. Bu açıdan değerlendirildiğinde, lüks yönetici masası seçimi tabii ki önemlidir ama uyum daha da önemlidir, unutmayın! Misafirleriniz üzerinde bırakacağınız etkinin ofisinizin genel görünümü ve en önemlisi de masa tercihinizle ilintili olduğunu önemle belirtelim. Gelelim fiyatlar konusuna...

Yönetici masa takımı fiyatları

Yüksek bedeller ödeyerek her zaman doğru karar veremeyebilirsiniz. Hatta çoğu kez, tam da bu yüzden, yani yüksek fiyatlar ödediğimiz için ihtiyacımıza en uygun ürünü aldığımız yanılgısına kapılırız. Yönetici masası fiyatları, seçimimizdeki baş ölçüt olmamalıdır. Yönetici masalarında pek çok seçenek ile karşılaşabiliriz ama en uygun seçenekleri, en uygun fiyatlara bulmak konusunda hassas davranmamız gerekir. Bu anlamda, Özelmetal olarak sizlere en seçkin ürünleri sunmak konusunda her zaman yanınızdayız. Önceliğimiz ve temel ilkemiz, sizlerin memnuniyeti. Yönetici masa takımı fiyatları, modelleri, ölçüleri, dikkat edilmesi gerekenler... Doğru kararları alabileceğiniz doğru yönetici masasını seçebilmeniz dileklerimizle...

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Aşağıdaki Temsilcilerimizden Birine Tıklayın
Ä°stanbul Showroom
Sales Support
Åžuan Online