Blog

Modern Bekleme Koltuğu Nasıl Seçilir?

Bekleme koltuğu birden fazla alanda kullanılan ve rahat olması gereken ofis mobilyalarının başında gelir. Çoğu insan beklemeyi sevmez. Ancak bekleme salonu koltukları ile bekleme alanlarına estetik ve konfor katarak bekleme dakikalarını keyifli hale getirmek mümkün. Hastane bekleme koltuğu, kuaför bekleme koltuğu, ofis bekleme koltuğu, müşteri bekleme koltuğu gibi birden fazla alanda kullanılan bu mobilyalar konforu maksimize eden önemli ofis mobilyası ürünleridir. Bekleme alanlarının dekorasyonları iş yeri sahipleri için en can alıcı alanlar arasında yer alır. Geçmişten beri süregelen bekleme alanı alışkanlıkları arasında eski gazete ya da dergilere bakmak veya sıkıcı boş ve basık bekleme alanında zamanın geçmesini beklemektir. Konforsuz ve basit bir alanda bekleme insanı ciddi bir biçimde sıkmaktadır. Günümüzde eski tarz bekleme alanları yerini daha modern ve ödüllü ofis tasarımları ve bekleme alanı tasarımlarına bırakmıştır. Birbirinden farklı pek çok ofis mobilyası ürünleri bu sıkıcı alanlara canlı ve modern bir dokunuş katmıştır. Tasarım ve geniş renk skalasında birçok bekleme alanı ofis mobilyası koltuğu üretilmektedir. 2’li bekleme mobilyası 32lü bekleme mobilyasına kıyasla daha az alan kapladığı ve bekleme alanındaki kişilerin sıkışık oturmasını önlediğinden dolayı daha fazla tercih edilmektedir.

Dayanıklı ve Sağlam Bekleme Alanı Ofis Mobilyası

Misafir bekleme mobilyası içi en önemli özelliklerden biri bulunduğu ortama uygun olmasıdır. Ofisinize gelen misafirlerinizin uzun süreler boyunca bekleyeceği misafir bekleme koltukları maksimum seviyede sağladığı konfor sayesinde misafirlerinizi önemli hissettirecektir. Misafir bekleme mobilyasının yer aldığı iç mekân ile uyumlu olması şirketinizin imajını bütünleyecektir. Bekleme alanı mobilyası sıklıkla değiştirilen ofis mobilyaları arasında yer almaz. Bu neden ile bekleme koltuğu seçimi yaparken dayanıklı ve uzun ömürlü bir mobilya seçmeniz büyük önem arz eder. Ofis dizaynınıza uygun bekleme koltukları seçimi yaparken mobilyanın üretildiği malzeme, garanti belgesine ve kullanım kılavuzuna dikkat etmeniz uzun süreli kullanım bakımından oldukça büyük önem taşır. Her yaş ve kiloda kişilerin uzun süreler boyunca vakit geçireceği bekleme alanı mobilyası özenle seçilmelidir. Özel Metal dayanıklı ofis mobilyası geniş ürün yelpazesinde bulunan ürünleri sayesinde ofis dekorasyonlarınızı tamamlar.

Bekleme Koltuğu Özellikleri Neler Olmalı?

Bekleme ofis mobilyası özellikleri arasında görsellik oldukça önemlidir. Çünkü her şeyden önce bekleme alanı misafirleri karşılamaktadır. Modern bekleme ofis mobilyaları artık ofis dizaynlarının olmazsa olmaz parçalarındandır. Ofis ya da büronuzun planına uygun olarak seçeceğiniz 2’li ya da 3’lü bekleme ofis mobilyaları modern bir görünüme ve estetik çizgilere sahip olmalıdır. Bekleme koltuğu seçimi yaparken dikkat edilecek en önemli konu muhakkak alan ile uyum içinde olmasıdır. Elbette ki sağlamlık ve kullanışlılık önemlidir. Ancak bunların yanı sıra mutlaka alana uygun olmalıdır. Beyaz renklerin ağırlıklı kullanıldığı bir dekorasyonda o ortama uygun renk tonlarına sahip olan mobilya seçimi yapmak en doğrusu olacaktır. Ofis mobilyası seçerken de aynı şekilde davranılmalıdır. Deri materyali kullanılarak tasarlanan koltuk istiyorsanız. Öncelikle alanın bu tarz mobilyaya uygunluğuna bakılmalıdır. 2’li bekleme koltuğu/3’lü bekleme koltuğu içinde aynı durum geçerlidir. Fakat burada, kişiler arasında boşluk olup olmayacağıdır. Eğer arada boşluk olması gerekiyor ise ona uygun bir bekleme ofis mobilyası seçimi yapılması iyi olacaktır.

Bekleme Alanı Koltuğu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ofis ya da büronuzda misafirlerinizin ilk karşılanacağı alan olan giriş ve bekleme alanlarınıza misafir bekleme koltuğu seçerken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar bulunur. Bekleme alanında kullanacağınız ofis mobilyasının yüzeyinde kullanılan materyalin kolay temizlenebilir ve kir tutmayan özelliklere sahip olması bekleme alanınızda kolay temizlik olanağı sunar. Deri materyali kullanılan bekleme alanı ofis mobilyası kolay temizlenebilme özelliğine sahip olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Yoğun bir misafir trafiğine sahip bir bekleme alanına sahip iseniz deri materyalli bekleme koltukları ihtiyacınız olan pratik çözümleri sunar. Otogar, hastane, havaalanı gibi toplu kullanılan pek çok bekleme alanında da kolay temizliği ve dayanıklı yapısı ile deri materyalli bekleme ofis mobilyası tercih edilir. Bu ofis mobilyasını tercih ederken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli husus mobilyanın sünger dolgusudur. Dolgun sünger ile kaplanan bekleme mobilyası bekleme alanlarında maksimum konfor sağlamaktadır.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Aşağıdaki Temsilcilerimizden Birine Tıklayın
Ä°stanbul Showroom
Sales Support
Åžuan Online