Blog

Yönetici Masası Seçiminde Püf Noktaları Nelerdir?

Fonksiyonel ve kaliteli yönetici masaları, yönetici odasının merkezini oluşturur. Yönetici odası için tercih edeceğiniz çalışma masası öncelikle işlevsellik bakımından ön plana çıkacaktır. Ne kadar bir çalışma alanınız olduğu, masa ile birlikte hangi depolama seçeneklerinin sunulduğu aynı zamanda işinizi koordine ederken size sağladığı kolaylık yönetici masası seçimi yaparken belirleyici kriterler olacaktır. Bunların yanı sıra yönetici masası işlevsel olduğu kadar estetik bir görünüme de sahip olmalıdır. Bu masaların üretildiği malzemenin türü ve kalitesi de hem çalışma ortamınızın verimini etkiler hem de yönetici odanızın genel dekorasyonunda belirleyici olur.

Geniş Tablalı Yönetici Masası Modelleri

Yönetici masaları geniş tablaları ile ön plana çıkmaktadır. İdareciler, müdürler, patronlar ve yöneticiler için vakitlerinin büyük bir kısmını geçirdikleri çalışma alanlarının rahat, geniş ve fonksiyonel olması gerekir. Çünkü gün içinde en çok üretim yönetici masasında gerçekleşir. Üst düzey yöneticiler bazı günler odalarından hiç çıkmadan uzun saatler boyunca mesaileri ve toplantılarını yönetici odalarında gerçekleştirirler. Geniş tablası olan bir yönetici masasından bahsedebilmemiz için tablanın boyunun 200 ya da 220 cm olması gerekir. 220 cm ve üzerinde genişliğe sahip olan ürünler kullanıcılarına konforlu kullanım alanları sunar. Yönetici masalarında standart olan bilgisayar donanımlarının dışında tarayıcı, faks makinesi ve elektronik ofis malzemeleri de yer alabilmektedir. Bu çözümlerin hepsinin elinde altında olmasını tercih eden yönetici 220 ya da 240 cm genişliğe sahip olan yönetici çalışma masası satın aldığında çalışma masasını bütün fonksiyonları ile rahat bir şekilde kullanabilir. Genişliği bakımından en fazla rağbet gören bu yönetici masaları ofis mobilyası piyasasında L şeklinde yönetici masası tabiri ile de anılır. Bu tarz dizaynlar yöneticilere daha fazla çalışma alanı sunar ve değişebilen modüller ve ayarlanabilir olması sayesinde seçme özgürlüğü sunar. Yönetici masalarının konforlu olması idarecilerin karar verme yeteneğini de etkiler. Web sitemizde yer alan ürünler arasından aradığınız tarz ve modelde yönetici masalarını bulabilirsiniz.

Ahşap ve Modern Yönetici Masaları

Her bakımdan iyi dizayn edilmiş bir yönetici masası, çalışma verimliliğini büyük oranda destekler, aynı zamanda yöneticilerin çalıştığı firmaların imajını yansıtır. Modern ve şık çizgiler ile tasarlanmış yönetici masası firma ve şirketler için prestij unsuru olarak da görülebilmektedir. Bu yüzden yönetici masası seçimi asla şansa bırakılmamalıdır. Tasarımcı ve üreticiler de yönetici masası mobilyası tasarımı üzerinde diğer ofis mobilyasına kıyasla daha fazla düşünürler, incelikle dizayn edilen ofis mobilyası olarak ön plana çıkar. Yönetici masasına uyumlu olması bakımından ofisin geri kalanının tasarımı bile söz konusu olabilir. Özel Metal2in zengin ürün yelpazesi bu arayışlarınızda size kapsamlı çözümler sunar. Özellikle de ahşap tasarımların yer aldığı ürünler müşterilerimiz arasında popülerliğini korur.

Yönetici Masası Mobilyasının Depolama İhtiyaçları

Yönetici odası şirket ve firmalarda önemli dosyaların depolandığı, iş akışlarına ait olan resmî belgelerin, tutanak ve çıktıların depolandığı ve yedeklerinin saklandığı alanlardır. Yönetici mobilyaları içinde bütün bu ihtiyaçlara cevap veren yönetici odası takımları içinde çekmeceli masalar, kesonlar, etajerler, yatay dolaplar gibi bir yöneticinin ihtiyaç duyabileceği bütün ürünleri kapsamaktadır.

Özel Toplantılar için Yönetici Masası Takımları

Bazı dönemlerde yönetici ve idareciler önemli olan toplantılarını ya da görüşmelerini odalarından çıkmadan gerçekleştirirler. Misafirlerini de genellikle kendi odalarında ağırlarlar. Bu tarzda bir dekorasyona da modern bir yönetici odası bakışı ile yaklaşıla bilinmektedir. Toplantı masalı olan yönetici masası seçenekleri tam da bu tarz ihtiyaçlara yönelik tasarlanan çözümler olmaktadır. T şeklinde dizayn edilen yönetici toplantılı masa takımları bu ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaktadır. Oldukça geniş bir çalışma alanı sunan bu modeller hem toplantı hem de çalışma alanı konforunu bir arada sunar.

Uygun Yönetici Masası Fiyatları ile Lüksü Yakalayın

Özel Metal’in öne çıkan yönetici masa takımları size konforlu ve verimli bir çalışma ortamını sunarken yönetici masası modelleri de fiyat bakımından kaliteyi de uygun seçenekler ile sunuyor. Yönetici odası takımlarının fiyatları ofis mobilyaları ile kıyaslandığında bir üst kademede sıralanır. Çünkü bu mobilyaların diğer ofis mobilyalarına göre ebatları ve özellikleri farklılık gösterir.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Aşağıdaki Temsilcilerimizden Birine Tıklayın
Ä°stanbul Showroom
Sales Support
Åžuan Online