Blog

Ofisinizi En Uygun Şekilde Nasıl Yenilersiniz?

OFÄ°SÄ°NÄ°ZÄ° EN UYGUN ÅžEKÄ°LDE NASIL YENÄ°LERSÄ°NÄ°Z

Hayatınızı ofise taşımak ve ofisinizi yenilemek heyecan sağlayan olduğu kadar zorlu bir iştir. İyi bir dizayn ilham verici olabilmekte ve daha keyifli bir aktivite ortamı sağlayabilir. Ofisinizi yenilemenin ve daha modern duruma getirmenin bazı gereklilikleri var. Bütçenize uyan ve uygun fiyatlı bir boyutta ofisinizi yenilemek istiyorsanız içeriğimizdeki adımları inceleyin…

Bütçenizi Belirleyin

Önceliğiniz ne kadar para harcayabileceğinize karar vermek olmalı. Bütçe belirlerken gerçekçi olun ve bir proje oluşturun. Alışveriş yapmadan evvela piyasayı iyice araştırın. Kendinize ayırdığınız paranın beklentilerinizi makul bir boyutta karşılayıp karşılamadığını sorun.

DeÄŸer Bilin

Lüks, baş döndürücü ve cömert mobilya barındıran markalar sizi çekse de, realist olmalı ve paranızın ve fikrinizin tam karşılığını almaya odaklanın. Ofisinizi yenilerken nispeten daha uzun süre dayanması gerektiğinden, estetik kaliteye değil, gerçek nitelik için ödeme yapacağınızdan emin olun. İhtiyacınız olan şeye yatırım yapın ve paranızı boşa harcamayın. Ofis yenilerken yapılan en devasa hatalardan birisi bütçe harcaması yaparken büro tadilatına harcanan miktardır.

Akıllı ve Seçici Olun

Rahat ve nitelikli olmasına dikkat edin. En iyisi için razı olmayın ya da imajınıza öncelik vermeyin. Önceliğiniz pratiklik olsun. Çalışanların sorunsuz bir ortamda çalışması, ofisteki motivasyonu ve üretkenliği arttırır. Duvar kâğıdı ve halı benzeri gibi estetik kazandıracak şeyleri alırken seçici olun.

Ä°kinci El MaÄŸazalar

Eğer cadde üstünde olmayan lakin broşürlerde gördüğünüz mağazalarda araştırma yapmaya vakit ayırırsanız çokça büyüleyici şeye rastlayabilirsiniz. İkici el olan fakat nitelikli mobilya satan birçok mağaza var. Karşılaştığınız şeyler işinize yarayabilir. Bu nedenle ikinci el mağazalar büro yenilemede epey basit bir yoldur.

İhtiyaç Olan Şeyler 

Ofisinizin ihtiyacı dışında olan eşyalara harcama yapmayın. Ekstra harcamalar yalnız kayıptır. Disiplinli olun. Sadece ihtiyacınız olan şeyleri satın alın. Maliyeti düşürmek istiyorsanız sizi OZEL METAL OFFICE CONCEPT'e kahve içmeye bekleriz… 

HER HAKKI SAKLIDIR ©

İşbu Web sitesi ve tüm sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi-belge,marka ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sınai mülkiyet hakları ÖZEL METAL BÜRO MOBİLYALARI'na aittir. İşbu web sitesinin yapısı ve içeriği, sitede kullanılan her türlü görsel malzeme Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

Sitede yer alan bilgilerin çoğaltılması, başka bir lisana çevrilmesi, saklanması veya işleme tutulması da dahil, ÖZEL METAL BÜRO MOBİLYALARI 'na önceden yazılı iznine tabidir. Bu sebeple işbu sitede yer alan bilgiler ÖZEL METAL BÜRO MOBİLYALARI'nın yazılı izni olmadan hiçbir şekilde, çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz, sunulamaz ve aktarılamaz. Sitenin bütünü veya bir kısmı diğer bir Web sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Aşağıdaki Temsilcilerimizden Birine Tıklayın
Ä°stanbul Showroom
Sales Support
Åžuan Online